Vakbarát változat

  

 

Működtetjük

Bölcsőtöl

A gyermekkor végéig

Tisztán

Becsülettel

Közösen  

A "Magyar Babamentő Alapítvány Támogatók Baráti Körének" (MBATBK) bárki tagja lehet, aki havi rendszerességgel minimum 500 forinttal támogatja a törekvéseinketTermészetesen az alapítvány továbbra is köszönettel fogad bármilyen összegű egyedi adományokat is, akkor is, ha azok nem rendszeresek - az MBATBK célja azonban, hogy olyan fix forrás jöjjön létre, melyre az alapítvány biztosan számíthat és amit a legégetőbb kiadásokra fordíthat.

Munkánkkal olyan közhasznú feladatokat látunk el, melyek a társadalom jobbítását, segítését szolgálják, ehhez a munkához pedig nekünk kell a forrásainkat megteremtenünk. Az alapítvány működéséhez és fenntartásához, (iroda, rezsi, bérjellegű költségek, könyvelő, könyvizsgáló, utazáshoz a benzinköltség stb) pénz is kell azt hiszem ezzel Ön is tisztában van.

A havi rendszerességgel adott, akármilyen kis összegű adományok nagy segítséget jelentenek nekünk, főleg a rendszeres kiadások kifizetésében. Akár havi 500 Ft is nagy segítséget jelent!

Nincs tehát más dolga, mint kitölteni az itt látható űrlapot, ezzel jelezvén a belépési szándékát, majd beállítani bankszámláján rendszeres átutalásnak "MBATBK" megjegyzéssel az erre a célra szánt összeget (minimum 500 HUF), oly módon, hogy az minden hónap 15-éig megérkezzen az alapítvány bankszámlájára (OTP Bank: 11742111-20061966).

Akik már csatlakoztak a Baráti Körünkhöz

Rendszeres adományommal támogatni kívánom a MAGYAR BABAMENTŐ ALAPÍTVÁNY munkáját, egyben a MBATBK tagja akarok lenni.


 

 

 

 
Látogatók: 75.162   Oldalletöltések: 166.996   By NetOffice & Compagnon     w3c_html40 w3c_css20