Vakbarát változat

 Tárgyi adományozásAz alapítvány örömmel fogad minden olyan jellegű tartós élelmiszert, édességet, vegyiárut, gyermekruhát, játékot, stb, amelyet gyermekkórházak, gyermekotthonok, és nagycsaládosok részére el tudunk juttatni a velünk kapcsolatot ápolóknak, hiszen nagy segítséget jelentenek ezen felajánlások: nadrág, cipő, esőkabát, törölköző, piperecikk, illetve konzerv, száraztészta, liszt, cukor, rizs, kávé, tea, fűszerek…

Alapítványunk minden természetbeni támogatást átadás-átvételi jegyzőkönyvvel vesz át, és az átadásokról készült jegyzőkönyvek egy eredeti példányát elpostázzuk a támogatónak, legyen az magánszemély vagy cég.

Ha Ön mint cég illetve nagyobb mennyiségű természetbeni adományt tud felajánlani, akkor kérem jelezze ezt a következő kapcsolati űrlapon, hogy a szállítás részleteit le tudjuk egyeztetni, mert ez esetben gondoskodni tudunk a szállításról.

 

Ön neve *
 
Telefonszáma *
 
Az Ön üzenete
 
Az Ön e-mail címe *
 
Írja be a számot (arab számokkal)! 'kettőezer-egyszázegy' ->
 


Különösen szívesen fogadunk minden tárgyi adományt, mely segíthet az alapítvány mindennapi munkáját: papír, toll, ceruza, tintapatron, boríték stb

Mi ne kerüljön a csomagba?

! Az adományozás nem lomtalanítás! Csak olyat adományozzon, amit még lehet használni - ezzel tud igazán segíteni

! Semmi romlandó vagy lejárt! Az élelmiszercsomag az egyik leghasznosabb ajándék, de csak ha felhasználhatóak lesznek a termékek akkor is, amikor célba érnek. Gyümölcs, csipsz, lejárt konzerv ne kerüljön bele!

! Semmi törékeny! Tükröt, porcelánt, üveget, egyéb könnyen törő termékeket ne küldjon!

! Ne tegyen alkoholt, gyógyszert, gyerekeknek játékpisztolyt, játékkést a csomagba!Miért jó a cégnek, ha adományoz, érdemes adományozni?

- Igen mert a vállalat felelős társadalmi szereplőként megmutathatja az egyes közösségek problémái iránti érzékenységét és elkötelezettségét.
- Igen mert a jótékonykodás elősegít(het)i a vállalati célok megvalósítását.
- Segít abban, hogy a cég érdekcsoportjai az adományozási tevékenységén keresztül is megismerjék annak céljait és értékeit.
- Erősíti a társaság hírnevét.
- Hozzájárulhat a munkatársak vállalat iránti elkötelezettségének erősítéséhez.

Adományozóink a következő előnyökre számíthatnak
 
Rendelkezésünkre álló felületeken (nyomtatott kiadványainkban, weboldalainkon, eseményeinken) alapítványunk támogatói közt feltüntetjük az Ön vagy cége nevét, logóját.

Adományozóinkat megbecsüljük, számukra korrekt ügymenetet biztosítunk.
Médiatámogatónk

Ugrás a szekesfehervarihirek.hu portálra

 

 
Látogatók: 74.756   Oldalletöltések: 166.081   By NetOffice & Compagnon     w3c_html40 w3c_css20