Vakbarát változat

 Készpénzt adományozhatnak magánszemélyek és cégek is egyarántAzért dolgozunk, hogy munkánkkal olyan közhasznú feladatokat lássunk el, melyek a társadalom jobbítását, segítését szolgálják, ehhez a munkához pedig nekünk kell a forrásainkat megteremtenünk. Az alapítvány működéséhez és fenntartásához, (iroda, rezsi, könyvelő, könyvizsgáló, utazáshoz a benzinköltség stb, pénz is kell azt hiszem ezzel Ön is tisztában van.

Minél több segítséget kapunk Önöktől, akik munkánkat figyelemmel kísérik, sőt szolgáltatásainkat (többnyire ingyenesen) igénybe veszik, annál kiegyensúlyozottabban dolgozhatunk.

Adományozás Gazdasági Társaságként

Cége az alábbi lehetőségek figyelembevételével segítheti a Magyar Babamentő Alapítvány célkitűzéseinek elérését:

Az elkötelezett társadalmi felelősségvállalás intézményi szintű gyakorlásának jegyében a Magyar Babamentő Alapítvány örömmel fogadja cégek hozzájárulásait az alapítványi célkitűzések megvalósításához:
rendszeres pénzbeli, vagy céladományi illetve természetbeli támogatások felajánlásával.

Amennyiben az Ön cége anyagi támogatást nyújt az alapítványunk részére, az összeg 100 %-át költségként könyvelheti el, természetesen a Név, adószám, cím pontos feltüntetésével.

A segítséget természetesen örömmel fogadjuk szakemberek tudásának felajánlásaként (munkaerő kihelyezés), ingyenes hirdetési felületek biztosításával kiadványokban, Internetes oldalakon, újságokban.

 A Magyar Babamentő Alapítvány a pénzbeli támogatásokon kívül természetesen örömmel vár minden egyéb, tárgyi adományt, felajánlást, melyekkel a célcsoportba tartozó gyermekeken Önökkel együtt tud segíteni! 

 
Adományozás munkahelyi közösségként

A Magyar Babamentő Alapítvány az aktív társadalmi szerepvállalás jegyében keresi a kapcsolatot munkahelyi közösségekkel, hogy kis összegű, rendszeres adományok segítségével erősíthesse a vállalt tevékenységeivel egyetértő támogatói bázis hosszú távú fennmaradását.

Törekvésünk a vállalatok vezetőit érdekelté tenni, hogy támogassák munkatársaik közösségi adományozását, az összegyűlt adományok intézményi részről való kiegészítésével is. Ezek a megmozdulások jó hírét keltik minden adakozásra nyitott cégnek.

 Az adományok felhasználásáról a Magyar Babamentő Alapítvány a www.magyarbabamento.hu internetes oldalain tájékoztatja az adományozókat és a nyilvánosságot. Alapítványunk minden kedves adományozóját örömmel látja a Magyar Babamentő Alapítvány nyilvános kuratóriumi ülésein. 

Ha további kérdései vannak, vagy felelősségteljes magányszemélyként támogatni kívánja munkánkat, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk.

Készpénzadományokat bankszámlaszámunkon tudunk fogadni

A havi rendszerességgel adott, akármilyen kis összegű adományok nagy segítséget jelentenek nekünk, főleg a rendszeres kiadások kifizetésében, hogy kis összegű, rendszeres adományok segítségével erősíthesse a vállalt tevékenységeivel egyetértő támogatói bázis hosszú távú fennmaradását.

Akár havi 500 Ft is nagy segítséget jelent!

 Ezért életre hívtuk a "Magyar Babamentő Alapítvány Támogatók Baráti Körét" (MBATBK)


Adományozóink a következő előnyökre számíthatnak

Rendelkezésünkre álló felületeken (nyomtatott kiadványainkban, weboldalainkon, eseményeinken) alapítványunk támogatói közt feltüntetjük az Ön vagy cége nevét, logóját.

Adományozóinkat megbecsüljük, számukra korrekt ügymenetet biztosítunk.
Médiatámogatónk

Ugrás a szekesfehervarihirek.hu portálra

 

 
Látogatók: 74.250   Oldalletöltések: 165.057   By NetOffice & Compagnon     w3c_html40 w3c_css20